A Hok-Plastic Kft. 1996 novemberében alakult családi vállalkozásként. Tevékenységi területünk a műanyagipari csomagoló eszközök gyártása polietilén (LDPE és HDPE) alapanyagokból. Folyamatos és következetes beruházásainknak és kapacitásfejlesztéseinknek köszönhetően dinamikusan növekvő, stabil piaci szereplővé váltunk. Feldolgozó és gyártókapacitásunkat az elmúlt években megsokszoroztuk. Kínálatunkat a modern eszközökkel gyártott kiváló minőség és változatos termékpaletta jellemzi. Internetes felületünkön igyekszünk teljes képet adni tevékenységünkről. Amennyiben termékeinkkel, a gyártással, rendeléssel, illetve szállítással kapcsolatban további kérdés merül fel Önben, kérem, forduljon hozzánk bizalommal. Munkatársaink magyar, angol, német, olasz, francia és szerb nyelven igyekeznek Önnek megválaszolni kérdéseit abban a reményben, hogy rövidesen Önt is állandó megrendelőink között üdvözölhetjük.

certop

Minőségpolitika

A Hok-Plastic Kft. 2004. júliusa óta alkalmazza az ISO 9001 minőségirányítási rendszereket. Az ISO 14001 szabvány bevezetését 2008 márciusában indítottuk. Zárt technológiai rendszerünknek köszönhetően a keletkezett műanyag hulladékot maradéktalanul újrahasznosítjuk.

slider_szechenyi2020

EU-s beruházások

Vállalatunk igyekszik maximálisan kihasználni az Európai Unió által biztosított pályázati lehetőségeket, amelyeken keresztül a legmodernebb technológiákat honosítjuk meg, és a lehető legtöbb munkahelyet teremtjük. A pályázatok lehetőséget teremtettek számunkra, hogy mindig újat, mindig merészebbet álmodhassunk! Minden pályázat egy mérföldkő a társaság életében!

Marketing támogatás

Saját, Hok-Plastic márkás termékeinket nagykereskedelmi partnerhálózatok, üzletláncok részére, valamint kiskereskedelmi partnereinknél saját disztribúcióban értékesítjük. Nagy volumenű megrendelés esetén egyedi, akár márkajelzésre is kiterjedő igényeknek is meg tudunk felelni.

Professzionális Informatikai Hálózatok Építése

Több éves tapasztalattal rendelkezünk informatikai hálózatok tervezésében, kiépítésében és karbantartásában. Célunk, hogy megbízható és hatékony hálózati megoldásokat nyújtsunk ügyfeleink számára, legyen szó kisebb irodákról vagy nagyvállalati környezetről.

Társadalmi felelősségvállalás

Számunkra talán a legfontosabb, hogy saját, és a jövő generációk érdekében fenntartható módon bánjunk természetünk és környezetünk erőforrásaival. A jövőnk kulcsa, hogy igényeink kielégítése mellett, kellő erőforrásokat hagyjunk utódaink számára is. Ezért költségtakarékosan és hatékonyan bánunk a környezeti erőforrásokkal. Folyamatosan figyelemmel kísérjük és teszteljük a legújabb inoovatív techológiákat. Ezáltal próbáljuk segíteni gazdasági stabilitásunk mellett a hosszú távú társadalmi jólétet is.

MKZ03357

Technikai és technológiai háttér

Társaságunk a csomagolóanyag gyártáshoz szükséges teljes körű gépparkkal rendelkezik: az alapanyag feldolgozástól a legkülönfélébb késztermékgyártáshoz szükséges szabászati, nyomdázó és csomagoló gépsorokig a teljes technológiai rendszert felöleli. Megrendelőink számára a legkorszerűbb német gépsorok biztosítják a professzionális minőséget. A megrendelői igényeket egyedi kivitelben, különböző méretben, vastagságban, színben és szakítószilárdsággal is teljesítjük.

Logisztika

Munkánk során mindig az vezérelt bennünket, hogy a legjobb megoldás mellett a leggyorsabbat is mi kínáljuk megrendelőinknek. Ezért a szállítmányozási és raktározási feladatokat saját gépparkkal, korszerű raktári rendszerünkből valósítjuk meg hazai és európai uniós vásárlóinknak. A pontos és megbízható kiszállítást saját 9 db nyerges vontatónk biztosítja.

Still0810_00007