Áruszállítási utasítások

Fontos! A gépjármű rendszámát a rakodási időpont előtt minimum 24 órával le kell jelenteni!

 1. A gépjárművel hajtson a kijelölt tehergépjármű-parkolóba. Amennyiben a rendszám le lett jelentve, a sorompó automatikusan felnyílik. Legyen szíves olyan módon parkolni, hogy a tehergépjármű-parkoló területén kihelyezett kijelző a fülkével szemben legyen, és figyelemmel tudja azt kísérni.
  Amennyiben a rendszám nem lett bejelentve, tehát nem nyílik a tehergépjármű-parkoló sorompója kérjük, fáradjon a személybejáró melletti kaputelefonhoz, és jelentkezzen azon keresztül. Kérjük érthetően és világosan közölje érkezése célját, majd türelemmel várja a további utasításokat.
 2. Kérjük a gépjárművet a várakozás ideje alatt készítse elő rakodásra. Nyissa ki a rakodóajtókat, készítse elő a csereraklapokat, spanifereket, stb.
 3. Amikor a tehergépjármű-parkolóban kihelyezett kijelzőn hanghatás kíséretében megjelenik a rendszám, a gépjárművel hajtson a főbejárathoz.
 4. A főbejáraton beérkezve álljon meg a hídmérlegen. Kérjük, NE SZÁLLJON KI a gépjárműből! Amikor e beléptető mérlegelés megtörtént, a jelzőlámpa zöldre vált, és a hídmérleg előtti kijelzőn hanghatás kíséretében megjelenik a rakodás helye (rámpa száma / siló, stb.).
 5. Hajtson a megfelelő helyszínre, álljon rá a rámpára. MARADJON A RAKODÁS FOLYAMÁN A FÜLKÉBEN. Az üzemi csarnokokba tilos a belépés!
 6. A rakodás befejezése után a jelzőlámpa zöldre vált. Ekkor hajtson le a rámpáról. Álljon meg a gépjárművel úgy, hogy ne akadályozzon másokat a közlekedésben. Végezze el a megfelelő rakományrögzítést. A PONYVÁKAT NE ZÁRJA VISSZA.
 7. Rögzített rakománnyal, nyitott ponyvával hajtson a hídmérlegre. A hídmérlegen 2 db fénykép készül a rakományról, előlről és hátulról. Kérjük, felszólításra hozza a kért irányba a ponyvát.
  Ennek befejeztével, kérjük, zárja le a ponyvákat. Üljön vissza a fülkébe a kilépő mérlegeléshez.
 8. A mérlegelés után a sorompó felnyílik. Ekkor 5 km/h sebességgel hajtson keresztül a tengelysúlymérlegen.
 9. A tengelysúlymérés után várakozzon a fülkében a fuvarokmányokra. Ezek kézhezvétele után távozhat.

Problémamentes teljesítést és jó utat kívánunk! Üdvözlettel, Hok-Plastic Kft

Pályázat

slider_szechenyi2020uszt

Rólunk

A Hok-Plastic Kft. fiatal, energikus vállalkozás. A műanyag alapú csomagolóeszközök magyar piacának dinamikusan fejlődő, innovatív technológiákat alkalmazó szereplője. Igyekszünk élen járni a technológiai és termékfejlesztésben. Termékeinket a korszerű eszközökkel gyártott kiváló minőség jellemzi. Mivel az idő számunkra is fontos, arra törekszünk, hogy ügyfeleinket pontosan, a megállapodott határidőre szolgáljuk ki.

Kapcsolat

 • HOK-PLASTIC Műanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.
  H-6782 Mórahalom, VI. ker. 23.
 • 19o55’30"K 46o13’42"É

Feliratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel és értesüljön legújabb nagykerereskedelmi akcióinkról.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva.