A HOK PLASTIC Kft. minőség és környezetpolitikája

A HOK PLASTIC Kft. minőség és környezetpolitikája

Cégünk megalakulásától kezdődően kiemelten foglalkozik minőségirányítással, a hibákat kizáró, ill. minimálisra csökkentő rendszer kialakításával, működtetésével és a környezetünk védelmével. Fő célunk üzleti környezetünk megértése, és az érdekelt felek alkalmazható követelményeinek teljesítése.
Számunkra termékeink minősége, élelmiszerbiztonsága és jogszabályi megfelelősége az üzleti koncepciónk első és legfontosabb eleme. Mindezt úgy kívánjuk elérni, hogy teljes mértékben elkötelezettek vagyunk környezetünk védelme iránt, és a termék élelmiszerbiztonsági és minőségi kultúra folyamatos fejlesztése mellett..
Piaci sikereink feltételének tekintjük a vevők megismerését, a vevői igények feltárását, a jó minőségű, határidős termék előállítását és a reális ár kialakítását.
Ezen feltételeknek való megfelelés cégünk minden dolgozójának célja és feladata. A vezetőség megállapítja és betartja a szervezetre vonatkozó jogszabályi és egyéb előírásokat.
Fokozatosan korszerűsítjük, fejlesztjük gépparkunkat, javítjuk a termelés tárgyi feltételeit, csökkentjük hulladék kibocsátásunkat, alkalmazunk új korszerű környezetbarát anyagokat, emellett a humán erőforrásaink, a dolgozóink képzésére is nagy hangsúlyt fektetünk.
Folyamatosan törekszünk a minőségi hibákból származó veszteségek csökkentésére, a javítás és a nem megfelelőségek kezelésének módszerével a vevők megelégedettségének növelésére, piaci pozíciónk erősítésére. A technológiánk és a felhasznált anyagok felmérésével megállapítjuk környezeti tényezőinket, illetve az érdekelt feleink igényeit. Ezek figyelembevételével alakítjuk ki minőség- és környezeti céljainkat, amelyek teljesítése által folyamatosan tudjuk fejleszteni irányítási rendszerünket.

A felső vezetés a minőség és környezetirányítási szabványok / BRC, ISO 9001; ISO 14001 / követelményeinek megfelelve kialakította saját integrált irányítási rendszerét, melyet a rendszer dokumentációjában fogalmazott meg. A kézikönyv a vezetőség első számú eszköze elvárásainak, stratégiájának és ezek elérésére alkalmazott módszereinek közvetítésére a szervezet és partnerei felé.
A politikát minden dolgozónak ismernie és a napi munkában realizálni kell.
Jelen politikát a nyilvánosság számára is elérhetővé tesszük annak érdekében, hogy partnereinket informáljuk a minőség és a környezetvédelem iránti elkötelezettségünkről.

Mórahalom, 2021. október 1.

Horváth Csaba
ügyvezető igazgató

Pályázat

slider_szechenyi2020uszt

Rólunk

A Hok-Plastic Kft. fiatal, energikus vállalkozás. A műanyag alapú csomagolóeszközök magyar piacának dinamikusan fejlődő, innovatív technológiákat alkalmazó szereplője. Igyekszünk élen járni a technológiai és termékfejlesztésben. Termékeinket a korszerű eszközökkel gyártott kiváló minőség jellemzi. Mivel az idő számunkra is fontos, arra törekszünk, hogy ügyfeleinket pontosan, a megállapodott határidőre szolgáljuk ki.

Kapcsolat

  • HOK-PLASTIC Műanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.
    H-6782 Mórahalom, VI. ker. 23.
  • 19o55’30"K 46o13’42"É

Feliratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel és értesüljön legújabb nagykerereskedelmi akcióinkról.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva.