Mérföldkő a Hok-Plastic Kft életében - háromrétegű fóliák gyártása

Mérföldkő a Hok-Plastic Kft életében - háromrétegű fóliák gyártása

Örömmel értesítjük ügyfeleinket, hogy a tavasz ismét újítással köszöntött be a Hok-Plastic Kft- hez. Cégünk mérföldkőhöz érkezett: beüzemeltük új, háromrétegű (coex) fólia extrúder berendezésünket, s ezzel új távlatok nyíltak előttünk a fóliagyártás területén.

A német Kuhne Group által kifejlesztett és megvalósított coextrúziós gépsor április közepén megkezdte az üzemszerű gyártást vállalatunknál. Ezentúl a háromrétegű fóliákkal olyan vevői elvárásokat is tudunk teljesíteni, amelyre országunkban, sőt talán térségünkben is kevés példa akad. Az új berendezés a ma fellelhető legkorszerűbb technológiát alkalmazza, amely lehetőséget nyújt -a nemrég még elképzelhetetlen- legmagasabb és legváltozatosabb igények kielégítésére.

Pályázat

slider_szechenyi2020uszt

Rólunk

A Hok-Plastic Kft. fiatal, energikus vállalkozás. A műanyag alapú csomagolóeszközök magyar piacának dinamikusan fejlődő, innovatív technológiákat alkalmazó szereplője. Igyekszünk élen járni a technológiai és termékfejlesztésben. Termékeinket a korszerű eszközökkel gyártott kiváló minőség jellemzi. Mivel az idő számunkra is fontos, arra törekszünk, hogy ügyfeleinket pontosan, a megállapodott határidőre szolgáljuk ki.

Kapcsolat

  • HOK-PLASTIC Műanyaggyártó és Kereskedelmi Kft.
    H-6782 Mórahalom, VI. ker. 23.
  • 19o55’30"K 46o13’42"É

Feliratkozás a hírlevélre

Iratkozzon fel és értesüljön legújabb nagykerereskedelmi akcióinkról.

Copyright © 2019 Minden jog fenntartva.